Vse za kopalnice
od ideje do izvedbe

Podatki

EUROSAN d.o.o.
KOPALNICE PO MERI


Novo Polje,
Cesta VII / 24,
1260 Lj.-Polje

Mobitel: 070 818 700070 818 700
Telefax: 01/831-52-22

E-mail:
bojan.eurosan@gmail.com

Za sestanek prosimo pokličite zgoraj navedene kontakte.

Nudimo celotno storitev

Smo edini, ki nudimo celotno storitev - vse za kopalnice od ideje do izvedbe

- ogled
- svetovanje
- izrisi
- podiranje
- dostava
- adaptacije
- montaže
Podometne sanitarne armature
Prikazana kopalnica je izvedena  v enostavni barvni kombinaciji keramike, saj naj bi s tem bolj do izraza prišla ostala kopalniška oprema. Pohištvo z dvema umivalnikoma je prilagojeno dolžini stene. Pult je izdelan iz MDF plošče, ki je zaščitena z vodo-nepropustno folijo v imitaciji lesa hruške. Ta imitacija se pojavi tudi na ostalem pohištvu ter na polici WC-ja in bideja.

Ker bi stekleni zaslon na kadi oviral normalno uporabo klasične armature za kad, smo na sredino postavili ročico pod-ometne armature, izliv vode na konec kadi, tuš konzolo pa v prostor za tuširanje. Pri naših projektih uporabljamo predvsem pod-ometne sisteme proizvajalca GROHE.

Pohištvo ABV: steklen pult z dvema umivalnikoma


Tuši TITAN: tuš vrata se izdelujejo do dolžine 204cm in so primerna za tuširne prostore po meri

KORISTNI IN UPORABNI NASVETI!

  • Velikokrat se zastavi vprašanje pokvarljivosti in posledično servisa podometnih armatur. Na tem mestu je potrebno poudariti, da so vsi podometni sistemi večine renomiranih proizvajalcev na najvišjem kakovostnem nivoju tako, da so okvare po sedaj dostopnih podatkih izredna redkost, pa še te so posledica nepravilne montaže ali eksploatacije. V primeru, da pa pride do napake, pa so vsi deli zamenljivi tako, da se sname prekrivna plošča in s tem je omogočen dostop do srčike podometnih sistemov.
 

© 2008 Eurosan d.o.o., izdelava Tomyco d.o.o.