Vse za kopalnice
od ideje do izvedbe

Podatki

EUROSAN d.o.o.
KOPALNICE PO MERI


Novo Polje,
Cesta VII / 24,
1260 Lj.-Polje

Mobitel: 070 818 700070 818 700
Telefax: 01/831-52-22

E-mail:
bojan.eurosan@gmail.com

Za sestanek prosimo pokličite zgoraj navedene kontakte.

Nudimo celotno storitev

Smo edini, ki nudimo celotno storitev - vse za kopalnice od ideje do izvedbe

- ogled
- svetovanje
- izrisi
- podiranje
- dostava
- adaptacije
- montaže
Opremljanje kopalnice
Velikokrat slišimo stavek: »Naša kopalnica je premajhna, da bi lahko vgradili vse elemente, ki si jih želimo«. Danes pri tako veliki izbiri  preprosto ne drži. Na trgu je dobavljivih zelo veliko različnih materialov in izdelkov, ki nam rešujejo probleme pri opremljanju majhnih prostorov.

Lep primer je predstavljeni projekt kopalnice. Tla in stene tuš prostora so izvedeni iz gradbenih plošč TA-PLA, ki se jih da oblikovati poljubno po željah investitorja ali projektanta. Pri tem nismo vezani na mere standardnih elementov, temveč se mere prilagodijo prostoru. Za mnoge je tuširanje v takem prostoru prijetnejše, saj nas pri tuširanju ne obkroža steklo kabine, ampak keramika.
Tuš kabina v takem primeru daje občutek enosti s prostorom medtem, ko pa tuš kabina v kombinaciji steklo – plastika dostikrat deluje kot tujek v kopalnici.

Tudi prostor za umivanje je narejen po meri in to v dimenzijah, ki so ostale na voljo glede na velikost prostora za tuširanje. Pohištvo in tuš vrata se izberejo v merah in barvah po projektu.
Kopalnica je funkcionalna, urejena in lepega videza.

Primer postavitve kopalniškega sestava GOLF - iz kataloga ABV.


Primer postavitve vrat za tuš nišo po meri - iz kataloga TITAN.

KORISTNI IN UPORABNI NASVETI!

  • Pri izbiri kopalniškega pohištva je zelo pomembno iz katere vrste materiala je izdelana  konstrukcija pohištva. Ravno tako pomembno vlogo igra  kvaliteta obdelave površine (lakiranje, plastificiranje…), tako, da lahko kljubuje vsem obremenitvam pri uporabi v kopalnici. V primeru pohištva proizvajalca ABV so to vlago-odporne MDF plošče, debeline 18mm, ki so lakirane s kvalitetnimi poliuretanskimi laki, ali pa oplaščene s polimeričnimi  folijami.
  • Včasih nam pri montaži tuš kabine zmanjka  centimeter ali dva. Da nam ni potrebno naročati tuš kabine po meri, je proizvajalec TITAN našel rešitev v obliki dodatnega tako imenovanega diletacijskega profila, ki nam zapolni manjkajoče centimetre.
 

© 2008 Eurosan d.o.o., izdelava Tomyco d.o.o.